Dirk Zeelenberg werkt aan carrière als presentator

Foto: RTLDirk Zeelenberg (43) wil in de toekomst graag programma’s presenteren op televisie. Bovenaan zijn verlanglijstje staat een eigen reisprogramma. Dat zegt de acteur, momenteel te zien in de RTL 4-hitserie Divorce, aan weekblad Privé. Zeelenberg is er druk mee bezig. “Ik heb voor een aantal programma’s al auditie gedaan, dat lijkt me hartstikke leuk om te doen. Een reisprogramma presenteren zou ik heel leuk vinden. Ik ben daarover met een aantal mensen in gesprek“, zo laat hij weten.

De acteur wil wel een programma op stand maken. “Ik durf niet, zoals Chris Zegers, op de nek van een bultrug te gaan hangen. Ik wil liever de wat luxere hotels en duurdere restaurants verkennen.

Als het niet lukt, kan Zeelenberg daar mee leven. “Ik vind het niet erg om op mijn bek te gaan. Dat hoort bij ondernemen. Belangrijk is dat ik het leuk vind wat ik doe. Je moet altijd kunnen genieten van je werk.

Divorce is elke zondag om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen