Bram Moszkowicz helpt 5 Jaar Later boven miljoen

Geplaatst op Sat 05 Jan 2013 om 12:01

Bram Moszkowicz heeft de serie 5 Jaar Later van Jeroen Pauw vrijdagavond 1,1 miljoen kijkers bezorgd. Daarmee is het de op een na meest bekeken aflevering van de huidige serie tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Met nog één aflevering te gaan, namelijk die met Jörgen Raymann, heeft 5 Jaar Later nu twee keer boven het miljoen gezeten. De andere aflevering boven het miljoen was de aflevering met Matthijs van Nieuwkerk, die goed was voor 1,2 miljoen kijkers.

De aflevering met Van Nieuwkerk is niet alleen de meest bekeken aflevering van de huidige serie tot nu toe, maar ook de op een na meest bekeken aflevering van de tv-show aller tijden. Alleen de uitzending met Joop van den Ende trok meer kijkers. Daar schakelden duizend kijkers meer op af.

De andere afleveringen van dit seizoen 5 Jaar Later waren die met Freek de Jonge (927.000 kijkers), Hero Brinkman (620.000 kijkers) en Ronald Plasterk (691.000 kijkers).
14 Reacties op “Bram Moszkowicz helpt 5 Jaar Later boven miljoen”


 1. Ronald

  Kijk eens aan, een keer geen salonsocialist in het middelpunt en de kijkcijfers gaan sky high, hoe zou dat nu komen? :D

 2. A.v.Wijk

  Snap niet dat deze Crimineel nog op TV mag. smeerlap,

 3. Anonymous

  Ronald de grootste salon socialist Matthijs van Nieuwkerk had meer kijkers.

 4. ruud

  Vreselijk man, iedereen heeft het gedaan behalve hij,zelfs zijn belasting schuld.

 5. .

  Bram M. …. ‘nee, daar kan ik niets over zeggen … ‘
  Onbetrouwbaar!

 6. Anonymous

  Aflevering is natuurlijk al ingehaald door de actualiteit, want dit programma is natuurlijk al in begin December of zo opgenomen verwacht ik.

 7. jean

  Oké nou ik mag de man.graag en gun hem het beste

 8. Klapvee

  En wat dan nog? Meteen wordt er gescholden, als je geen betere argumenten hebt dan dit soort reacties is het droevig gesteld met de reageerders. En dan heb ik het nog niet eens over het gebruik (misbruik) van de Nederlandse taal, want dat vormt pas echt een dieptepunt. Zegt zeer veel over de achtergrond en mentaliteit van degenen, die zo belabberd schrijven.

 9. Jeep

  Ik vond het een fantastische uitzending! Bram was -in tegenstelling tot anders- veel meer de geslagen hond, beantwoordde de vragen, behalve dan wanneer het de kwestie met de Belastingdienst betrof, maar ik zag niet de oude Bram die altijd zo arrogant en zelfingenomen overkomt. Jeroen Pauw is met de stip de beste interviewer by far….. geweldig zoals hij de vragen stelt, goed luistert naar het antwoord en dan daarop weer door vraagt….

 10. kritische kijker

  Wat een negatieve geluiden op deze site over de sitekick van Kwalbert. Ik ben er van overtuigd dat Mollusconi binnenkort bij rtl wel een programma voor deze BN zal hebben en dan zijn als gewoonlijk de posters op deze site niet meer te houden van nthousiasme. Want eindelijk is er dan weer een intelectueel opgenomen bij de escorte club van Sjonnie.

 11. jojanneke van kl.

  Ik mag de man ook.

 12. Lies

  @jeep: mee eens, was een top interview.

 13. Bob

  Goede interviewer die Pauw, heel alert en hij durft de vragen te stellen die gesteld moeten worden. Wel irritant dat Bram over Berufsverbot begon en net deed alsof hij zich niet bewust was van de lading van dat begrip. Berufsverbot heeft niks te maken met de boel op alle manieren belazeren.

 14. Anja

  Ik zag een gekwelde man die tegen zijn zin in een verplichte knieval moet maken voor de gevestigde orde.
  De brandstapel is verboden in Nederland en als dit niet het geval zou zijn dan hadden ze Bram daar zo opgeflikkerd.

  Verplicht aan cursussen meedoen waar het lesmateriaal notabene over een zaak gaat waarin hijzelf een groot aandeel in heeft gehad lijkt me niet echt nuttig,de ware doelstelling hierachter is volgens mij iemand willen krenken en breken.

  Bah bah en nog eens bah.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.