Albert Verlinde haalt uit naar The Next Pop Talent

Foto: RTLAlbert Verlinde vreest dat het SBS 6 niet gaat lukken om succesvol te zijn met haar nieuwe talentenjacht The Next Pop Talent. Dat vertelt de showkenner voor de camera van RTL Boulevard. Verlinde verwacht een flop. “Ik schrik al van die titel: The Next Pop Talent. Dat is al van: jongens, wat is dit voor naam? Ze hebben natuurlijk pech gehad, want ze mochten het niet The Next Popstar noemen. Dan begint het met een hobbel, want ik vind dit niet lekker klinken, The Next Pop Talent.

Het dekt bovendien de lading niet, stelt het RTL 4-gezicht. “Hoezo ook: iedereen is een poptalent, het gaat erom dat je een ster zoekt. Die titel dekt de lading niet.”

Ik hoop wel dat die weeffout later een beetje hersteld wordt en dat we verrast worden door deze formule. Ik denk echter dat SBS 6 op dit moment niet de meest perfecte voedingsbodem is voor dit soort programma’s.”

Positiever is Verlinde over een andere SBS 6-show. “Ik denk dat Bloed, Zweet en Tranen wel eens heel leuk kan worden. Er is heel duidelijk gekozen voor heel volkse mensen in de jury en presentatie. Er is heel helder gekozen door SBS 6 en het past ook bij SBS 6.”

Hij verwacht hoge kijkcijfers. “Ik denk dat het een heel slim idee is en dat wel eens de verrassing van 2013 kan worden. Die zoektocht naar K3 die ook heel volks was scoorde destijds ook heel goed. Ik verwacht eigenlijk wel dat dat iets zou kunnen doen.”

The Next Pop Talent is een show met juryleden Glennis GraceRuud de WildStacey Rookhuizen en Xander de Buisonjé. Aan Bloed, Zweet en Tranen doen onder meer André jr. en Roxeanne Hazes mee.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen