Wendy van Dijk veilt veelbesproken The Voice-jurk

Geplaatst op wo 19 dec 2012 om 9:49

Wendy van Dijk heeft besloten om de jurk die ze vrijdagavond aan had in de finale van The Voice of Holland te veilen voor het goede doel 3FM Serious Request. Dat heeft ontwerper van de jurk Janice laten weten in Shownieuws. Janice vindt het een mooie bestemming voor de jurk, waarin Van Dijk volgens velen zwanger leek. “De jurk moet – als ik hem had verkocht – tussen de 8.000 en 10.000 euro kosten, dus fingers crossed dat hij dat ook op gaat leveren“, zegt hij.

De jurk is geen eigendom meer van Janice. “Ik heb aan Wendy beloofd dat ze de jurk mocht houden en Wendy heeft er eigenlijk iets heel leuks mee gedaan. Ze doneert hem aan 3FM Serious Request. Dat wil zeggen dat de opbrengst van de jurk zo naar 3FM gaat, althans hun goede doel.”

3FM Serious Request trapte dinsdag haar jaarlijkse actief af.
3 Reacties op “Wendy van Dijk veilt veelbesproken The Voice-jurk”


 1. Jan

  Het leek wel of Wendy wou huilen toen ze na afloop over de jurk gevraagd werd door Peter van der Vorst. Ze deed in dat interview sowieso uit de hoogte. Maar ja: het vriendinnetje van de baas vindt zichzelf altijd heel interessant.

 2. Eva

  De jurk heeft gelukkig wel hele goede promotie gekend, waardoor vast een zeer gewild item is geworden…..

 3. Anoniem

  @ Jan
  Jij hebt blijkbaar meer gezien dan de meeste mensen, heb haar niet bijna zien huilen en vond haar totaal niet uit de hoogte doen. Maar ach, er moet gezeikt worden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.