Ruud Feltkamp wil naast GTST weer in film

Geplaatst op di 18 dec 2012 om 16:00

Foto: RTLRuud Feltkamp zou naast zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden graag ook weer eens in een bioscoopfilm spelen. Dat vertelt de acteur aan weekblad Privé. Feltkamp heeft filmambities. “Naast GTST heb ik momenteel geen andere vaste rol. Maar ik treed in de weekenden veel op als dj en dat doe ik met heel veel plezier. Ik zou wel graag weer in een film willen spelen. Na Kruimeltje, Kees de jongen en Lover or Loser wordt het wel weer eens tijd voor een nieuwe rol, vind ik“, zo laat hij weten. 

De acteur wil het alleen als hij GTST erbij kan blijven doen, want dat wil hij niet kwijt. “Wat mij als Noud Alberts de komende tijd te wachten staat? Dat mag ik natuurlijk niet verklappen. Ik kan alleen maar zeggen dat hij voor een heel lastige keuze komt te staan, die belangrijk is voor zijn verdere toekomst.

Wel deed hij recent mee aan Expeditie Robinson. “Ik heb geen spijt dat ik eraan mee heb gedaan. Toen ik op het eiland zat, dacht ik: dit is eens en nooit weer. Ik vond het echt veel te zwaar. Maar achteraf denk ik: het was toch wel erg leuk, ik wil nog wel een keer!

Na een flinke tijd vrijaf, schittert hij nu weer dagelijks in de RTL 4-soap. “Ik vond het lekker om lang vrij te zijn van de soap, maar nu ben ik blij om weer terug te zijn. Maanden vrij zijn, daar word je maar sloom van.
9 Reacties op “Ruud Feltkamp wil naast GTST weer in film”


 1. Jessy

  Nouds lastige keuze in gtst is: blijft hij bij Nina (die een kind krijgt van Mike) of niet?

 2. Anonymous

  Kiest Noud voor Nina die veel met haar kind bezig is, of wordt hij toch verleidt door Wiet?

 3. Scoob

  Ach, pretenties kan je altijd hebben.

 4. Tim20 MJ

  Joling & Nance werken opnieuw samen: zo meer bij RTL Boulevard.

 5. Anoniem

  @ Tim20 MJ

  Je voelde van kilometers ver toch al aankomen dat dit ging om Your Face Sounds Familiair?

 6. Ronald

  Ik hoop dat Raffaëla ook mee gaat doen in GTST, ze heeft bewezen dat ze echt talentvol is!

 7. RonaldVL

  Het zou mij niks verbazen, naamgenoot, Raffaëla is een aandachtshoer dus als ze voor aandacht in een soap moet verschijnen doet ze dat.

 8. Tim20 MJ

  @ Anonymous
  niet om 18.23, toen BLVD nog niet eens begonnen was.

 9. BRAAK

  Ruud wie?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.