Ruud Feltkamp wil naast GTST weer in film

Foto: RTLRuud Feltkamp zou naast zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden graag ook weer eens in een bioscoopfilm spelen. Dat vertelt de acteur aan weekblad Privé. Feltkamp heeft filmambities. “Naast GTST heb ik momenteel geen andere vaste rol. Maar ik treed in de weekenden veel op als dj en dat doe ik met heel veel plezier. Ik zou wel graag weer in een film willen spelen. Na Kruimeltje, Kees de jongen en Lover or Loser wordt het wel weer eens tijd voor een nieuwe rol, vind ik“, zo laat hij weten. 

De acteur wil het alleen als hij GTST erbij kan blijven doen, want dat wil hij niet kwijt. “Wat mij als Noud Alberts de komende tijd te wachten staat? Dat mag ik natuurlijk niet verklappen. Ik kan alleen maar zeggen dat hij voor een heel lastige keuze komt te staan, die belangrijk is voor zijn verdere toekomst.

Wel deed hij recent mee aan Expeditie Robinson. “Ik heb geen spijt dat ik eraan mee heb gedaan. Toen ik op het eiland zat, dacht ik: dit is eens en nooit weer. Ik vond het echt veel te zwaar. Maar achteraf denk ik: het was toch wel erg leuk, ik wil nog wel een keer!

Na een flinke tijd vrijaf, schittert hij nu weer dagelijks in de RTL 4-soap. “Ik vond het lekker om lang vrij te zijn van de soap, maar nu ben ik blij om weer terug te zijn. Maanden vrij zijn, daar word je maar sloom van.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen