Man Sonja Bakker wilde hele pers bij aanzoek

Heel Nederland kon begin november getuige zijn van hoe Sonja Bakker ten huwelijk werd gevraagd door Jan Reus. De hele pers was aanwezig en dat heeft Reus zelf geïnitieerd. Dat vertelt hij in weekblad Weekend. Reus vroeg Bakker ten aanzoek tijdens een groot verjaardagsfeest, maar de tv-diëtiste wist van niets. “In mijn enthousiasme had ik iedereen van de pers die maar wilde komen, uitgenodigd. Dat moest ik natuurlijk nog wel aan Sonja uitleggen“, vertelt hij.

Dat was niet makkelijk. “In de auto op weg naar het feest heb ik haar maar verteld dat die er waren omdat ze haar wilden spreken over haar nieuwe boek. Daar werd ze een beetje boos over. ‘Moet dat nou? Dit is toch ons feestje?’, mopperde ze. Waarop ik zei dat dit het juiste moment was, omdat ze er zo prachtig uitzag.”

Alleen de kinderen van Reus’ wisten van zijn aanzoek, maar ook de kinderen van Bakker kwamen er op de dag zelf vroegtijdig achter. “Dat was de schuld van Albert Verlinde. Die wist er namelijk ook van en had me gebeld of ik voor Boulevard buiten even de ringen kon laten zien, zodat zij een wat ander beeld hadden dan Shownieuws.”

Ik had er echter niet op gerekend dat die twee jongens buiten speelden en net langsliepen toen ik de ringen liet zien. Ze keken me ondeugend aan, maar hebben het keurig stilgehouden.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen