DWDD-baas heeft geen spijt van ‘nee’ tegen BNN

Dieuwke Wynia heeft er geen spijt van dat ze haar voorgenomen overstap van De Wereld Draait Door naar BNN op het allerlaatste moment toch annuleerde. Dat vertelt Wynia, de eindredacteur van DWDD, in VARAgids. Wynia besloot in oktober tv-directeur te worden bij BNN, maar kwam daar twee maanden later op terug. “Ik ben nu een jaar verder en op mijn schreden teruggekeerd. Nu kan ik me niet meer voorstellen dat ik hem vertelde dat ik wegging“, zo vertelt de tv-maakster.

Met hem bedoelt ze host Matthijs van Nieuwkerk. “Een van de moeilijkste momenten uit mijn leven. Ik had een baksteen in mijn maag en tranen in mijn ogen. Ik zou naar BNN gaan, maar ging toch niet. Mijn scheiding duurde twee maanden.”

Van Nieuwkerk hield haar hoogst persoonlijk binnen boord. “Matthijs kwam met het plan om DWDD uit te breiden met nieuwe programma’s die op wat voor manier dan ook een band met DWDD hadden. Het klonk te mooi om waar te zijn. Om de stap te durven nemen, het ‘uit te maken’ met mijn nieuwe relatie en terug te keren bij DWDD, had ik een paar stevige gesprekken nodig.”

Uiteindelijk nam ze weer een moeilijke beslissing. “Dit keer niet met tranen, wel weer met een baksteen in mijn maag. Ik heb geen spijt. We maken veel nieuwe programma’s. En er komt nog veel meer aan“, besluit ze.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen