SBS 6 zoekt nieuwe André Hazes

André jr. en Roxeanna Hazes, de kinderen van volkszanger André Hazes, gaan in het nieuwe familieprogramma Bloed, Zweet en Tranen op zoek naar dé nieuwe volkszanger of -zangeres van Nederland. Dat heeft SBS 6 woensdag laten weten. SBS 6 rekent op succes. “Na het succes van de documentaire over André Hazes, Zij gelooft in mij, en de musical, Hij gelooft in mij, haakt SBS6 met deze zoektocht naar Nederlands volkstalent aan bij de immense populariteit van Hazes.” 

André en Roxeanna gaan in de show de strijd met elkaar aan om de winnaar te vinden. “Ze worden beide daarin ondersteund door een zeer ervaren Nederlandse artiest.”

Het zijn de perfecte juryleden, vindt SBS 6. “André Hazes is ongetwijfeld de meest ultieme volkszanger die ons land ooit heeft gekend. Zijn kinderen, André jr. en Roxeanne, bij wie het nationale volkslied letterlijk in het bloed zit, zijn dan ook de ideale juryleden voor de keuze van dit nieuwe talent.

SBS 6 wil met de show het Nederlandse lied weer een groot podium geven. “Het repertoire zal breder zijn dan alleen de klassiekers van André Hazes. Ook hits van bijvoorbeeld Frans Bauer, Jan Smit, Guus Meeuwis, Gerard Joling of Jeroen van der Boom zullen ten gehore worden gebracht.

In een spectaculaire live finale zal uiteindelijk de kijker bepalen wie gekroond wordt tot dé nieuwe zanger van het Nederlandse volkslied.

Het door Talpa geproduceerde programma begint in het voorjaar van 2013.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen