RTL 4 voegt Unforgettable toe aan crime-maandag

Sinds jaar en dag zijn Crime Scene Investigation en Bones de belangrijkste pijlers van de crime-maandag van RTL 4, maar in januari krijgt de kijker op deze avond een nieuwe titel voorgeschoteld: Unforgettable. Dat heeft RTL donderdag laten weten. Unforgettable krijgt een prominente plaats in de programmering van RTL 4. De Amerikaanse politieserie met Poppy Montgomery zal maar liefst 22 weken lang om 21.30 uur te zien zijn, direct na het veel bekeken Crime Scene Investigation.

De nieuwe politieserie gaat over aan agente met de zeldzame aandoening hyperthymesia die haar de mogelijkheid geeft zich visueel alles te herinneren wat ze ooit heeft meegemaakt. Behalve de gebeurtenissen op de dag dat haar zus werd vermoord…

Unforgettable ging vorig jaar september in première op het tv-netwerk CBS en in mei kwam de eerste 22-delige serie tot een einde.

Vijf dagen na het slot werd de stekker uit de serie getrokken, maar anderhalve maand later werd opmerkelijk genoeg toch nog een tweede seizoen aangekondigd. Die komt in de zomer van 2013 op tv.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen