Joop van den Ende prijst André Hazes jr.

Joop van den Ende denkt dat André Hazes jr. het gaat maken in de televisiewereld. Dat vertelde de musicaltycoon woensdag in De Wereld Draait Door. Van den Ende denkt dat het een goede zet is van SBS 6 om hem te strikken voor hun nieuwe tv-show Bloed, Zweet en Tranen. “Dreetje, de zoon, dat is een hele leuke jongen. Dat is een talent. Die jongen die praat goed, zingt leuk. Hij is gemaakt voor dat vak, televisie. Ik denk dat John dat ziet“, zo liet hij weten.

In het nieuwe programma gaat Hazes jr. samen met zijn zus Roxeanna op zoek naar de nieuwe volkszanger van Nederland. “En Rox, zij is een ongelooflijk mooie meid, en praat ook goed. Ze willen beiden dat vak in.

Van den Ende heeft er met producent John de Mol over gesproken. “Ze gaan aan dat programma meedoen en ik heb wel aan John gevraagd: ‘Pas je op? Want het zijn heel leuke, tere mensen. Kijk er mee uit.’ Dat gaat hij doen.

Recent ging de Hazes-musical van Van den Ende in première. “We zaten zondagavond naast Rachel. Ze zei: ‘Ik ga niet huilen, ik ga sterk zijn.’ Aan het einde was het een tranendal. Kleine Dré had eigenlijk nog nooit gehuild vanaf de begrafenis en die brak die avond.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen