Joop van den Ende prijst André Hazes jr.

Geplaatst op Thu 15 Nov 2012 om 13:21

Joop van den Ende denkt dat André Hazes jr. het gaat maken in de televisiewereld. Dat vertelde de musicaltycoon woensdag in De Wereld Draait Door. Van den Ende denkt dat het een goede zet is van SBS 6 om hem te strikken voor hun nieuwe tv-show Bloed, Zweet en Tranen. “Dreetje, de zoon, dat is een hele leuke jongen. Dat is een talent. Die jongen die praat goed, zingt leuk. Hij is gemaakt voor dat vak, televisie. Ik denk dat John dat ziet“, zo liet hij weten.

In het nieuwe programma gaat Hazes jr. samen met zijn zus Roxeanna op zoek naar de nieuwe volkszanger van Nederland. “En Rox, zij is een ongelooflijk mooie meid, en praat ook goed. Ze willen beiden dat vak in.

Van den Ende heeft er met producent John de Mol over gesproken. “Ze gaan aan dat programma meedoen en ik heb wel aan John gevraagd: ‘Pas je op? Want het zijn heel leuke, tere mensen. Kijk er mee uit.’ Dat gaat hij doen.

Recent ging de Hazes-musical van Van den Ende in première. “We zaten zondagavond naast Rachel. Ze zei: ‘Ik ga niet huilen, ik ga sterk zijn.’ Aan het einde was het een tranendal. Kleine Dré had eigenlijk nog nooit gehuild vanaf de begrafenis en die brak die avond.
17 Reacties op “Joop van den Ende prijst André Hazes jr.”


 1. ruud

  Ze willen hem graag aan zijn vader hangen,maar ga leven André en als je talent hebt kom je er ook zonder de kruiwagen,anders is het snel met je gedaan.

 2. drama queen

  Joop wordt ook oud zeg, wie zit er nou op deze show en die 2 te wachten!

 3. marc

  Joop zall hebben bedoeld een NON talent man ik denk dat ie zich versprak.
  en die roxanne is nog minder dan een NON talent die kan werkelijk niks nu is ze weer dj hahaha laat me niet lachen.
  Beide teren net als hun moeder op het succes van pa !

 4. Danny van der Sluys

  Tot nu toe zijn alle mensen waarvan Joop vond dat ze het verdienden uiteindelijk best grote sterren geworden. Hij heeft er meer kijk op als de gemiddelde Nederlander. De tijd zal het leren.

 5. k:Alex

  Joop moest even zijn musical aanprijzen, dan zijn zulke dingen een extra moet dingetje.

 6. TERMINATOR

  Pijnlijk, deze financiële dans rondom de stoffelijke resten van André Hazes.

 7. BRAAK

  God Joop zijnde de tweede John de M. heeft gesproken en tegelijkertijd PR bedreven voor zijn schimmige musicalletjes. Niet de nazaat van die alcoholist gaat het maken, nee, meneer Joop gaat het maken, of het nooit genoeg is!

 8. BRAAK

  TERMINATOR en k:Alex hebben het precies gezschreven zoals het is!!

 9. Yup

  Nou, die talenten van Dreetje hebben we vorig jaar gezien bij Spuiten & slikken. Zelden iemand zichzelf zo voor lul zien zetten.

 10. Bart tv-man

  Wat een nare familie is dit! Je verzint het toch niet! André Hazes was een waardeloze echtgenoot en een nog slechtere vader. Toch verschaft hij zijn (ex-)vrouw en kinderen een dik inkomen! Bovenop zijn graf dansen ze met zijn drieën en tellen ze de euro’s. Deze familie is alle schaamte voorbij. Grijpen alles aan wat geld oplevert! Niemand heeft talent, maar verdringen zich voor elke camera. Die moeder zou opgesloten moeten worden voor kinderarbeid en die kinderen horen in een gesticht thuis. Stapelgek!

 11. Doctor

  Diepe zucht…

 12. Marc

  Dré, wat moeten we ermee? *biertje en knakworsten pakt*

 13. M@rk-Bred@.

  Dreetje heeft nog een blauwe maandag een programma gepresenteerd op Sterren.nl en dat was écht verschrikkelijk…

 14. De Jong

  Van den Ende moet eens op een normale manier normale dingen gaan zeggen.

 15. Anonymous

  je wordt toch helemaal ziek van elke keer weer dat gelul van die speknek

 16. Johan

  Als Joop van den Ende je prijst kan je maar beter je portemonnee in de gaten houden, want dan kost het meestal HEEL veel geld!!

 17. Johan

  Enne…die hele familie van Rachel, nee DAT zijn lekkertjes….die patjepeeër van een ex slager stuurde zijn (toen 14 jarige) dochter, Rachel, naar Andre!! Terwijl die nog getrouwd was. Ga maar “lief” voor hem zijn, hij bulkt van het geld!!
  Aldus een passage uit het boek wat Rachel dreigde te publiceren als haar vader een boekje zou open doen over zijn eigen dochter omdat ze hem geen geld meer gaf !!
  Ja lekker zooitje!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.