‘Boer Zoekt Vrouw-persiflage is mislukt’

Sanne Wallis de Vries wist al na de eerste zin dat de Boer Zoekt Vrouw-persiflage in De Wereld Draait Door van afgelopen maandag zou mislukken. Dat zegt de cabaretière in RTL Boulevard. Ze kreeg bakken vol kritiek over zich heen na de uitzending. “Ik heb wel een beetje spijt, omdat ik het zonde vind van ons hele werk. Dat had ik mezelf graag bespaard. Dan had ik een rustige avond gehad en dan had ik mijn boek kunnen uitlezen en dan had ik nu geen gedoe aan mijn hoofd gehad.” 

Het publiek kon al vanaf het begin nauwelijks lachen om de persiflage. “We waren begonnen en ik dacht eigenlijk al na de eerste zin: we hebben ons punt gemaakt. Namelijk: Boer Zoekt Vrouw is afgelopen. Er is geëvalueerd, er is teruggeblikt op de evaluatie en we gaan een nabeschouwing van de terugblik van de evaluatie doen. Dat was eigenlijk de leukste grap, en toen voelde ik al: dit was hem eigenlijk.

Toch gingen Wallis de Vries en haar collega’s dapper verder. “Ik dacht wel: redden wat er te redden valt, want we kunnen niet meer terug.

Op Twitter bood Wallis de Vries al snel haar excuses aan. “Alle ophef in de media mis ik een beetje omdat ik aan het werk ben. En hoeveel ophef kun je maken over een mislukte cabaret sketch, want dat is het gewoon. Die sketch is mislukt.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen