‘BN’ers in Expeditie Poolcirkel geen echte sterren’

Het kandidatenveld van de BN’er-realityshow Expeditie Poolcirkel is alles behalve indrukwekkend. Dat vindt tv-recensent Marcel Peereboom Voller, blijkt woensdag uit zijn column in De Telegraaf. Expeditie Poolcirkel is de nieuwste avonturenreeks met BN’ers. “Eén probleempje: omdat er al zo veel avonturenprogramma’s zijn en deze steeds extremer lijken te worden, zijn de echte sterren allang opgebruikt, afgemat of zelfs gewond afgevoerd“, aldus de televisiecriticus.

Dat heeft duidelijk zijn consequenties, stelt hij. “Dus moeten we het doen met onder anderen Dean Saunders (braderiezanger), Amanda Krabbé (vrouw van), Kim Kötter (Miss Overijssel 2002) en Dox (die moet ik nog even googelen, maar ik denk een rapper), die staan te blauwbekken op Spitsbergen.”

Volgens Voller geen spannende namen. “Met niet al te bekende lijdende voorwerpen leef je nu eenmaal minder mee. Of toch: de vraag is niet of, maar wannéér de iets te luidruchtig aanwezige braderiezanger door zijn collegaatjes in een gletsjerspleet wordt geduwd.”

Oveirgens was Expeditie Poolcirkel wel een succes. Er schakelden 711.000 kijkers in op de eerste aflevering en dat is een mooie score voor Nederland 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen