Angela Groothuizen moest plassen op Televizier-avond

Angela Groothuizen werd tijdens de gehele uitzending van het Gouden Televizier Ring-gala ernstig geplaagd door een volle blaas. Dat schrijft de tv-persoonlijkheid in Veronica Magazine. Groothuizen moest al plassen toen ze vlak voor het gala te gast was aan de desk van RTL Boulevard. “Maar dat lukte net niet, te veel gedoe met die jurk en haast. En in Carré lukte het uiteindelijk ook niet, want het was erg druk en de genomineerden moesten op hun plaats gaan zitten“, legt ze uit.

En dat, terwijl ze heel snel Carré binnen was. “Simon en Winston wisten een korte route op de rode loper, dus we stonden zo binnen. Niet erg professioneel om de pers te ontlopen, maar Wendy en Martijn namen de honneurs vakkundig waar en ik moest nodig naar de wc.”

Het werd een spannende avond, waarop The Voice uiteindelijk met de Ring naar huis ging. “We wilden die ring! Ik voelde nog een klam handje van Martijn Krabbé ergens achte rop mijn rug en daar zaten we dan met het hart in de keel te wachten op de uitslag alsof ons leven er van afhing.”

Epke Zonderland maakte de winnaar bekend. “Als we de verlossende woorden ‘The Voice of Holland’ horen, springen we op… Maar ik ben onmiddellijk bang dat mijn blaas het begeeft als ik te hard schreeuw, want ik sta inmiddels op knappen. Win ik eindelijk een prijs, kan ik alleen maar aan een wc denken. Toch treurig.”

Zodra de uitzending klaar is, ontsnap ik naar de toiletten. Niemand die me mist en pas uren later, op het feest, komt Sven van RTL naar me toe met de ring. Marco en ik schuiven hem even om de vinger en we maken een foto als bewijs.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen