Zo Vader Zo Puberzoon verkocht aan China

Foto: NCRVHet format van het NCRV-programma Zo Vader Zo Puberzoon is verkocht aan China. De regionale zender van Hubei, dat een kijkersbereik van 150 miljoen mensen heeft, gaat een reeks van twaalf afleveringen uitzenden. Dat heeft de omroep donderdag gemeld. De Chinese versie van Zo Vader Zo Puberzoon wordt volgende maand opgenomen in de stad Hu Wan. “Momenteel vindt in China de casting plaats voor de presentator en de panelleden“, weet een woordvoerster van de NCRV.

Zo Vader Zo Puberzoon werd in 2010 en 2011 uitgezonden, met Caroline Tensen als presentator. In het spelprogramma probeert een panel van drie Bekende Nederlanders er achter te komen welke van de vier zonen de enige echte zoon is van de vader op de centrale stoel.

Ali B en Paulien Huizinga waren vaste panelleden. De uitzendingen op Nederland 1 trokken een miljoen kijkers.

Zo Vader Zo Puberzoon werd geproduceerd door E.V.A. Media in Almere.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen