Winston vindt KRO star met BZV-beelden

Foto: Studio KastermansWinston Gerschtanowitz vindt dat de KRO erg star is met het verstrekken van beelden uit haar kijkcijferhit Boer Zoekt Vrouw. Dat zei de presentator dinsdag in RTL Boulevard. De tv-ster vindt het niet helemaal kloppen dat programma’s nauwelijks toestemming krijgen om beelden uit de datingshow uit te zenden. “Het is een programma waar vier miljoen kijkers naar kijken, waar over gesproken wordt, waar je over wil praten als het geweest is en het wordt gemaakt met belastinggeld“, stelt hij. 

De Wereld Draait Door vindt het niet fair dat zij de beelden niet mag uitzenden, en deed het vorige week zonder toestemming. “De Wereld Draait Door vindt dat ze het recht heeft om daarover te praten en die beelden te laten zien. Daar heeft De Wereld Draait Door ook wel een beetje gelijk in. Daar lopen wij ook vaak tegenaan.

Het uitzenden van de beelden kost ongeveer duizend euro, vulde Froukje de Both aan. “Als je zonder toestemming uitzendt, moet je drie keer dat bedrag betalen. De Wereld Draait Door heeft geen kosten hoeven te betalen. Die heeft een andere sanctie gekregen, namelijk dat Yvon en Arie niet meer aan tafel verschijnen.”

 

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen