UPC met unieke video-advertentie in tijdschriften

Playboy- en Marie Claire-lezers krijgen binnenkort een bijzondere advertentie voorgeschoteld door UPC. Op de bladzijde van de advertentie is een lcd-videoscherm geïntegreerd, waardoor de lezer een filmpje te zien krijgt. Dat heeft UPC dinsdag gemeld. Het is volgens UPC een unicum in Nederland. “Met Horizon introduceren wij voor onze klanten het nieuwe tv-kijken. En daar past deze innovatieve manier van adverteren goed bij“, zegt marketingbaas Mark Giesbers.

Leverancier Rox Asia noemt de advertentie met geïntegreerde video ‘Vidipri insert’. De video kan vele malen worden bekeken en het lcd-scherm van vijf bij vier centimeter kan met een mini-usb-aansluiting worden opgeladen. “De video wordt getriggerd door een magneetsluiting.”

De uiting verschijnt 4 oktober in de Playboy en 10 oktober in de Marie Claire. Een geselecteerde groep abonnees van Playboy en Marie Claire in het verzorgingsgebied van UPC ontvangt dit exemplaar en kan op deze manier de video over Horizon bekijken.

Horizon maakt het mogelijk dat klanten op alle schermen in en om het huis bijvoorbeeld televisie, persoonlijke filmpjes of internetvideo’s kunnen kijken.

Een voorbeeld is hier te bekijken.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen