RTL 5 laat rappers rillen in Rappers in de Sneeuw

De bekende rappers Negativ, Keizer, Brace en Darryl verruilen in de nieuwe RTL 5-show Rappers In De Sneeuw de rappers-scene voor een spannende expeditie in Canada. Dat heeft de tv-zender dinsdag aangekondigd. Het tv-station stuurt het viertal naar Canada voor ‘een tocht langs het ruige landschap’. “De overgang van chillen naar rillen is enorm. Hoe vergaat het de stoere rappers die geen idee hebben wat hen te wachten staat onder deze extreme omstandigheden?

In een nagenoeg onbewoond gebied ontmoeten Negativ, Keizer, Brace en Darryl de lokale bevolking, raken ze onder de indruk van de ongerepte natuur, “maar zijn ze ook verbijsterd door de gevolgen van smeltende ijskappen, ontbossing en olievervuiling“, aldus de zender.

De vier komen oog in oog te staan met beren, gaan op zoek naar walvissen en slapen in een tentje midden in de ruige wildernis. “Aangemoedigd door wat ze zien, zetten ze de schijnwerpers op het werk van Greenpeace daar.”

Ondertussen werken de vier aan een rap. “In vier afleveringen is te zien hoe de rap uitgroeit tot een indrukwekkend nummer dat ook uitgebracht zal worden.”

Rappers in de Sneeuw, een productie van I Care, is vanaf 18 november elke zondag van 22.30 tot 23.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen