RTL 5 laat rappers rillen in Rappers in de Sneeuw

Geplaatst op di 23 okt 2012 om 10:57

De bekende rappers Negativ, Keizer, Brace en Darryl verruilen in de nieuwe RTL 5-show Rappers In De Sneeuw de rappers-scene voor een spannende expeditie in Canada. Dat heeft de tv-zender dinsdag aangekondigd. Het tv-station stuurt het viertal naar Canada voor ‘een tocht langs het ruige landschap’. “De overgang van chillen naar rillen is enorm. Hoe vergaat het de stoere rappers die geen idee hebben wat hen te wachten staat onder deze extreme omstandigheden?

In een nagenoeg onbewoond gebied ontmoeten Negativ, Keizer, Brace en Darryl de lokale bevolking, raken ze onder de indruk van de ongerepte natuur, “maar zijn ze ook verbijsterd door de gevolgen van smeltende ijskappen, ontbossing en olievervuiling“, aldus de zender.

De vier komen oog in oog te staan met beren, gaan op zoek naar walvissen en slapen in een tentje midden in de ruige wildernis. “Aangemoedigd door wat ze zien, zetten ze de schijnwerpers op het werk van Greenpeace daar.”

Ondertussen werken de vier aan een rap. “In vier afleveringen is te zien hoe de rap uitgroeit tot een indrukwekkend nummer dat ook uitgebracht zal worden.”

Rappers in de Sneeuw, een productie van I Care, is vanaf 18 november elke zondag van 22.30 tot 23.30 uur te zien op RTL 5.
9 Reacties op “RTL 5 laat rappers rillen in Rappers in de Sneeuw”


 1. Danny Matu

  Wat dom, haha. Nou, ik zal niet bij de doelgroep horen, denk ik dan maar…

 2. Anoniem

  Jij bent dom

 3. Ome Frans

  Omhooggevallen talentloze jongelui. Zoek werk.

 4. vinn

  Lijkt mij drie keer niks

 5. Bas

  Rappers. In Canada. Gevolgen broeikaseffect. Greenpeace. Schrijven een rap hierover. Zondag om 22:30. Klinkt als een vreselijk gesponsord monsterformat.

 6. Bart V. heeft een tV.

  Lijkt mij pas een leuk programma als de heren rappers met een enkele reis naar Canada worden gestuurd. En Ali B. zelf ook mee. Om te ervaren hoe het is om te rillen in de sneeuw. Ja, dat zal geen verrassend resultaat geven. Meer een voorspelbare. Zonde van de zendtijd derhalve. Maar ik heb ook niks met rappen of rappers.

 7. k:Alex

  RTL5, Please !
  Hier en daar wat reality, oke, maar zo blijf ik maar naar Comedy Central/Discovery kijken ipv deze zender.

 8. Muilpeer

  Bekend? Dus als je een beetje kunt hippen en hoppen, ben je al meteen BN’er en kom je in een programma. Ik ga snel mijn rijmwoordenboek eens opduiken.

 9. liedje

  Nou laat me jullie wat duidelijk maken. Als je het programma heb gevolgt tot het eind zou je merken dat de natuur ze daaerkelijk wat heeft gedaan.

  Ik vond ze grappig op de momenten dat het kon maar je kon aan ze zien wanneer het goed fout zat! En daar gaat het om. Ik heb immidels na elke programma 3x smst. En niet omdat ik vond dat de heren dat verdiende, maar omdat ik op dat moment met ze meeleefde je zag de verwoestingen in hun ogen. Je kon zien hoe erg het was. Als zelfs zij er stil van werden. Toevallig ken ik all heren wel(niet perssoonlijk). Maar ik stond. En heb je het lied gehoord? Zelf hou ik niet van nederlands talige rap/muziek maar deze heb ik zeker gedownload.

  Ik ben trots op deze heren! En ik ben dat gezeik van jullie mensen online zat. Als je het zo goed weet dan ga jij er toch wat aan doen.

  Tip; oordeel niet over iets waar je zelf niet over kan oordelen. Dat is iets wat de raPpers hebben bewezen na mijn mening
  #een programma die me lang gaat bij blijven
  #greenpeace (boeide me in het begin niet, maar nu wordt ik donateur ja IS NODIG!)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.