RTL 4 zet mannelijke Gooische Vrouwen op zondag

Divorce, de mannelijke tegenhanger van Gooische Vrouwen, krijgt een plekje op de zondagavond van RTL 4. De serie zal vanaf 16 december wekelijks na het veelbesproken Ontvoerd van John van den Heuvel te zien zijn. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. In de komische dramaserie van de makers van Gooische Vrouwen wonen drie mannen na hun scheiding noodgedwongen bij elkaar in een villa. Zij worden gespeeld door Dirk Zeelenberg, Jeroen Spitzenberg en Waldemar Torenstra.

De vrouwelijke hoofdrollen worden gespeeld door Carly Wijs, Chantal Janzen en Katja Herbers. De bedenkster van de serie, Linda de Mol, kruipt in de huid van een hartspecialist.

Ontvoerd, waarin Van den Heuvel naar het buitenland ontvoerde kinderen terughaalt naar hun moeders in Nederland, gaat op dezelfde zondag van start. De reportageserie zal wekelijks te zien zijn van 20.00 tot 21.30 uur, waarna Divorce begint.

De zondagavond is traditiegetrouw een moeilijke avond voor RTL 4. Miljoenenjacht is een uitzondering op de regel dat de meeste RTL 4-shows op deze avond weinig succesvol zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen