Paul de Leeuw maakt Sterren Sterven

Foto: Fred de GrootPaul de Leeuw komt in zijn nieuwe show Langs De Leeuw met het programma-onderdeel Sterren Sterven, geïnspireerd op de SBS 6-hit Sterren Springen. Dat heeft RTL Boulevard bekendgemaakt. Sterren Sterven is voor het eerst te zien in de tweede aflevering op 3 november. In deze rubriek laat De Leeuw zijn gasten nadenken over hun sterfbed. Hij of zij vertelt over de perfecte sterfscène, en die scène wordt vervolgens aan het publiek getoond. Een jury kiest de mooiste scène.

Langs De Leeuw is de opvolger van Pau!l, maar inhoudelijke veranderingen zijn minimaal. De eerste aflevering is op zaterdag, recht tegenover kijkcijferhit Ik Hou Van Holland.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen