Patricia Paay: ‘Albert werkte mij uit Boulevard’

Foto: RTLPatricia Paay had bij haar komst naar RTL 4 afgesproken dat ze regelmatig aan zou schuiven bij RTL Boulevard, maar ze wordt niet meer uitgenodigd. En dat komt door Albert Verlinde. Dat zegt de diva in Story. Paay stelt dat Verlinde gekrenkt is. “Ik weet nog goed dat ik in RTL Boulevard een uitspraak deed, die mij niet in dank is afgenomen en ook de das om heeft gedaan. Wat gebeurde er? Het item ging over de musical Daddy Cool. Ik was niet onder de indruk van de beelden“, legt ze uit.

Tijdens het item schoof Paay haar mening niet onder stoelen of banken. “Ik zei: ‘Wie zit hier nu op te wachten?’ Op dat moment realiseerde ik me niet dat het een productie van Albert was. Die zat die musical gewoon zonder enige schroom te promoten. Albert keek mij met een vernietigende blik aan. Waarom mag ik mijn eerlijk mening niet geven dan?

De tv-diva had nooit verwacht dat haar uitspraak deze consequentie zou hebben. “Na de uitzending heeft hij er met geen woord over gerept. Dus ik dacht nog: oké, dit loopt met een sisser af. Na die bewuste uitzending ben ik echter nooit meer uitgenodigd om aan te schuiven bij het programma. Dat is kennelijk Alberts wraak geweest op mijn woorden over Daddy Cool.”

Onsportief, vindt ze het. “RTL Boulevard is meer de ‘wat vindt Albert ervan show’. Hij denkt dat hij alles kan roepen over iedereen. Maar als je iets over hém roept, dan schreeuwt Albert moord en brand!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen