‘Operatie Red SBS 6 loopt volgens plan’

Foto: SBSNa een aantal dramatische jaren, gaat het nu definitief wat beter met SBS 6. Die conclusie trekt tv-deskundige Marcel Peereboom Voller dinsdag in Telegraaf. Voller ziet dat nieuwe shows aanslaan en bestaande successen succesvol blijven. “We kunnen een voorzichtige, tussentijdse diagnose stellen: het gaat wat beter met SBS 6, het zorgenkindje onder de commerciële zenders. Als we mislukte spelletjes als De Gemene Deler en The Price Is Right even buiten beschouwing laten.

Naast die twee tegenvallers, is er volgens Voller veel wel gelukt. “Sterren Springen was een zaterdagavondhit, De Lijf Show vestigde een record met 925.000 kijkers, Dokter Tinus schommelt rond het miljoen en ook oude successen als Hart Van Nederland en Wegmisbruikers worden, met name op zondagavond, goed bekeken.”

Red Mijn Vakantie presteerde zondag zeer goed met 1,4 miljoen kijkers. “Zelfs toen de zender in de zwaarste kijkcijferdip zat, bleef het programma goed scoren. Horror, actie en heldendom: geen wonder dat Red Mijn Vakantie scoort!

Kortom: de operatie Red Mijn Zender verloopt volgens plan…”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen