Nieuwe Bachelor vond vorige Bachelor gladjakker

Rutger Vlaming, de hoofdpersoon in de nieuwe De Bachelor, vond de vrijgezelle heer uit het vorige seizoen van de datingshow te glad. Dat vertelt hij aan weekblad Televizier. Vlaming had weinig met Lars Vreugdenhil, zoals de vorige bachelor heette. “Ik heb een paar Nederlandse afleveringen teruggezien, maar vond de vorige bachelor niet zó. In mijn ogen was hij een beetje te glad. Ik wil daar zelf dan ook niet op lijken en daarom is de locatie doorslaggevend geweest voor mij.

De nieuwe De Bachelor speelt zich af in Suriname. “We zijn in Suriname actief bezig, doen van alles en beleven veel. Dat geeft goed weer hoe ik ben. Ik houd ervan om actief te zijn. Tijdens een zon-zee-strand-vakantie is iedereen vrolijk en merk je niet alle kanten van een persoon op. Suriname biedt de kans om de dames buiten hun comfortzone mee te maken.

Vlaming is op zoek naar een actieve vrouw. “Op piranha’s vissen hoeft in Nederland niet per se, omdat je in Suriname het uiterste van elkaar al hebt gezien. Thuis zullen we ons dagelijks leven weer oppakken en af en toe gaan mountainbiken, golfsurfen of wintersporten.”

De 32-jarige vrijgezel heeft zich niet zelf opgegeven. “Ik ben via via benaderd om deel te nemen aan De Bachelor. Ik heb mezelf afgevraagd wat ik moest doen. Als je in korte tijd veel vrouwen ontmoet, is de kans op een klik groter dan wanneer je iemand tegen het lijf loopt in de kroeg.

Je kunt in principe overal mensen ontmoeten, maar de vraag was of ik daarvoor de kroeg in wilde gaan of het wilde proberen op mooie locaties zoals Suriname en IJsland.”

De Bachelor begint om 21.25 uur op Net5, na Grey’s Anatomy.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen