GeenStijl wil beelden Rutger Castricum niet bij KRO

GeenStijl weigert de KRO toestemming te geven om beelden te gebruiken van reportages die Rutger Castricum voor de site maakte. Dat heeft het weblog laten weten. Het KRO-programma Profiel werkt aan een aflevering over Castricum, die tegenwoordig dagelijks te zien is in PowNews. De redactie heeft GeenStijl al een aantal keer gebeld, maar krijgt nul op rekest. Een laatste verzoek, per mail, is door de website gepubliceerd. “Ranzig slijmen met de haters van KRO Profiel“, kopt de site.

De GeenStijl-beelden zijn al in de KRO-reportage verwerkt. “Deze aflevering is al met al een mooi en evenwichtig stukje werk geworden. Hoor ik verder niets meer van jullie dan moet ik er van uit gaan dat ook jullie content zijn met het smaakvolle gebruik van enkele GeenStijl-momenten van Rutger in deze aflevering van KRO Profiel“, laat de redactie weten.

Eronder publiceert GeenStijl haar antwoord. “Dus bij geen bericht jatten we het maar gewoon? Oké. Hier dan reactie. Beste slijmbalmeneer van de KRO. U krijgt niks. En u mag ook niks gebruiken.

De vorige keer dat wij uw organisatie een GSTV-fragment leverden, is er van die 5 minuten welgeteld 2 seconden gebruikt. Daarvoor betaalde u 600 euro. Dat was belastinggeld. Derhalve de tiefus voor u, en de rest van het spilzieke Mediapark.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen