Antje Monteiro niet rijk van gypsyserie RTL 4

Antje Monteiro is niet rijk geworden van de realityserie Gypsy Girls op RTL 4. Dat vertelt de presentatrice in Weekend. Het bedrijf van Monteiro maakte de tv-reeks in samenwerking met Endemol. “Maar daar ben ik niet rijk van geworden. Ik verdien mijn geld vooral met optredens in het land. Het tv-programma maak ik omdat het onderwerp mijn passie heeft. Het woonwagenkamp is waar ik vandaan kom. Verdien ik meer dan de premier? In goede jaren wel, in slechte jaren niet“, zo geeft de artieste aan. 

Bovendien brengt haar werk nog andere voordelen met zich mee. “Als we een leuke tafel in een restaurant willen, is het wel handig om duidelijk te maken wie ik ben. En gebruik maak ik er sowieso van, ik word gesponsord met leuke kleding en door een drogisterijketen. Voor fotoshoots of premières kan ik verder gratis leuke schoenen, jurken en tasjes lenen.

Jarenlang was Monteiro te zien op prime time, met de KRO-show Het Gevoel Van. “Dat werd van de buis gehaald, doordat binnen de KRO een verschuiving plaatsvond op managementniveau. De nieuwe leiding wilde geen entertainment meer, dus dat het programma ophield had niks met mij te maken.”

Monteiro accepteert de onzekerheid van de showbizzwereld. “Ik ben zelfstandig ondernemer en dat is best eng, want als ik niet werk verdien ik niks, terwijl ik een alleenstaande moeder ben. Toch zou ik geen negen-tot-vijf baan willen.”

Gypsy Girls was in september en oktober te zien op de donderdagavond van RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen