Ali B noemt RTL Boulevard-mannen arrogant

Ali B voelde zich maandag achtergesteld door RTL Boulevard, dat de nominaties voor de Televizier-Ring bekendmaakte. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Toen Boulevard bekendmaakte dat Ali B Op Volle Toeren een van de drie kanshebbers is, schakelde ze eerst nog even over naar de verliezers van Flikken Maastricht. “Mag ik nog reageren of?“, zei Ali B toen. “Jullie zitten een beetje tof te doen met zijn allen en arrogant over de campagne. Weet je wat dit betekent voor ons? Dit is vet!

Verlinde weersprak het direct. “Volgens mij zitten we helemaal niet arrogant te doen over de campagne. We hebben net gezegd dat het fantastisch is dat je genomineerd bent, maar we moesten eerst even met een verliezer praten.”

Daarna bond Ali B snel in. “Sorry, sorry, ja dat begrijp ik.”

Eerder op de avond maakte Reinout Oerlemans de top vijf bekend, waar later de drie genomineerden uit zouden komen. Op de vraag of Ali B daarbij zat, zei Oerlemans: “Ik ben bang van wel.”

Daar was Ali B ook niet over te spreken. “Ik vond Reinout zijn intro iets minder dan bij de andere programma’s, maar ik neem het voor lief. Ik denk dat de mensen hebben gestemd omdat ze een heel goed programma vinden en niet omdat ze een promotiecampagne zien en dan denken: ik ga Ali B Op Volle Toeren stemmen.

B kijkt uit naar het gala. “We kunnen gewoon gek gaan op het gala met die oldies en de rappers.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen