SBS 6 zet Beau van Erven Dorens op zaterdag

Foto: RTLBeau van Erven Dorens krijgt voor de terugkeer van zijn spelprogramma Show Me The Money uitzendruimte op de zaterdagavond van zijn werkgever SBS 6. Dat heeft de tv-zender aangekondigd. Show Me The Money, dat in april 2011 bij wijze van proef twee weken lang elke werkdag te zien was, keert terug in een wekelijkse frequentie. Vanaf 13 oktober zal het programma elke zaterdag om 21.30 uur te zien zijn. Ze maakt onderdeel uit van de nieuwe SBS 6-zaterdag.

Met ingang van deze oktoberdag zal Show Me The Money na de zaterdagavondshow Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben met Do en Rick en Ron Brandsteder en de satirische tv-show Komt Een Man Bij De Dokter te zien zijn.

Show Me The Money is de Nederlandse variant op de internationale hit The Money Drop. Kandidaten starten het programma als miljonair, maar in de loop van de uitzending kunnen ze hun startbedrag van één miljoen euro verliezen.

De tien afleveringen van Show Me The Money in april trokken gemiddeld 410.000 kijkers. Een eenmalige late herhaling, op vrijdag om 22.00 uur, was met 583.000 kijkers het meest in trek.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen