‘RTL 4-show Sunday Night Fever was kijkersbedrog’

De RTL 4-show Sunday Night Fever was doorgestoken kaart. Dat beweert kandidaat Déon Leon dinsdagavond in het tv-programma De Week van Filemon. De finalisten van het programma van Chantal Janzen stonden al van tevoren vast, stelt hij. “Iedere show heb ik goed commentaar gehad en in de finale was het opeens helemaal omgekeerd en de commentaren waren ineens heel anders. Dat kwam omdat de winnaar al bekend was. Die winnaar was van tevoren al bepaald“, zegt hij.

Leon kwam er achter in de finale. “In de finale werd er overal gepraat over dat de dansers die achter de finalisten stonden, een week van tevoren al een sms kregen of ze wilden gaan dansen achter de twee finalisten. Maar de namen werden al genoemd van de twee finalisten. Terwijl die nog niet bekend waren.”

Er werd later ook over bericht in de media, weet Leon. “Na de finale stond het ook op de website van Musicaljournaal en toen dacht ik: ik plaats even een linkje op Facebook. Nog geen drie minuten later werd ik gebeld of ik het van mijn Facebook af wilde halen.”

De Week van Filemon is om 21.50 uur te zien op Nederland 3.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen