PowNed maakt misdaadprogramma

Omroep PowNed begint in november met het wekelijkse misdaadprogramma PowLitie. Hierin draait alles om criminaliteit die iedereen raakt. Dat heeft de omroep vrijdag bekendgemaakt. PowLitie was dit voorjaar al te zien onder de vlag van Zendtijd PowNed, waarin gedurende negende afleveringen verschillende formats werden uitgetest. Drie afleveringen werden gewijd aan PowLitie, dat toen gepresenteerd werd door Jojanneke van den Berge, die nu weg is bij PowNed.

De nieuwe titel is volgens PowNed een serieus misdaadprogramma. “PowLitie behandelt de criminaliteit die iedereen raakt, waarbij de daders ook daadwerkelijk worden opgepakt. Criminaliteit waar iedere burger zich aan stoort. Van wildplassen tot laptopdiefstal.”

“Van woninginbraak tot koperdiefstal. Er wordt daarbij slim gebruikgemaakt van (nieuwe) technologie.

De eerste aflevering is op vrijdag 2 november, om 22.00 uur op Nederland 3.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen