Patty Brard in hypnoseshow Rick en Ron Brandsteder

Foto: SBSPatty Brard is een van de hoofdgasten in de nieuwe zaterdagavondshow Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben, de opvolger van Sterren Springen op SBS 6. Dat zegt teamcaptain Ron Brandsteder op 538. Brard zal zich in het programma laten hypnotiseren. Het is de enige naam die Brandsteder wilde onthullen op de radio. “Jongens, ik zit pas bij dat SBS 6. Er is zo veel gelazer geweest, dat ga ik toch niet zeggen? Maar er zitten heel goede namen bij“, zegt Ron, die in de show strijdt met zoon Rick.

Brandsteder heeft vetrouwen in het format. “Het borduurt een beetje verder op de weg die Jan Smit is ingeslagen met de hypnoseshow. Het is een panelshow met twee teams, geleid door Rick en mij. Er is een hoofdgast en die komt onder hypnose in penibele situatie. Dan is het aan ons om te voorspellen wat hij of zij gaat doen.”

Het is niet de bedoeling dat BN’ers voor gek worden gezet. “Het was ook een voorwaarde van Rick en mij dat we mensen niet gaan zitten afzeiken. Daar heb ik een hekel aan. Die mensen hebben die garantie ook gekregen. Tijdens de opnames is er ook altijd een vertrouwenspersoon van de hoofdpersoon bij, bijvoorbeeld een vader of vriend.”

De gastenlijst is niet het enige wat Brandsteder nog niet mag verklappen. “Er is ook nog iets opmerkelijks. Er is een nieuwe presentatrice. Rick en ik zijn de captains en zij is de presentatrice. Maar dat kan ik ook nog niet zeggen.

Volgende week beginnen de opnamen. “Het zijn er, geloof ik, acht. Die worden in het najaar uitgezonden. Het leuke is dat mijn zoon Rick een goed woordje voor me heeft gedaan, dus we zitten er samen in. Beter zo, dan helemaal niet.”

Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben begint in oktober.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen