Marc-Marie Huijbregts tegen Televizier-Ring voor Ali B

Marc-Marie Huijbregts zou het een blamage vinden als Ali B dit jaar met de Gouden Televizier-Ring naar huis gaat. Dat zegt de cabaretier op Twitter. Ali B voert campagne om zijn programma Ali B Op Volle Toeren te laten winnen en wordt gesteund door Mies Bouwman. “Als Ali B. wint zou dat voor het tweede jaar op rij een blamage zijn. Ali B. is een vriendelijke jongen en getalenteerd maar nog geen Televizier Ring-materiaal. Beetje teleurgesteld in Mies Bouwman ook“, zegt Huijbregts.

Huijbregts vindt de Ali B-show helemaal niet Ring-waardig. “Het gaat er om dat als er archeologen over tig jaren de lijst met winnaars vinden, ze een beeld zouden moeten krijgen van de tv op dit moment. Daar hoort Boer Zoekt Vrouw op, of desnoods Ik Hou Van Holland, maar (nog) niet Ali.

De Televizier-Ring wordt met alle campagnes geen prijs meer voor het beste programma, vindt hij. “Nu gaat het over wie de beste reclamecampagne heeft. Daar moet dan maar een aparte prijs voor komen. Die wint hij dan met vlag en wimpel.”

Ali B heeft al gereageerd. “Jouw tweet zou er nog wel eens ervoor kunnen zorgen dat Ali B Op Volle Toeren wint. Thanx 4 je gehaat.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen