Jojanneke van den Berge tafeldame in DWDD

Foto: PownedJojanneke van den Berge debuteert woensdagavond als tafeldame in De Wereld Draait Door. Dat heeft de VARA bekendgemaakt. Als tafeldame mag Van den Berge de uitzending samen met Matthijs van Nieuwkerk openen, om vervolgens de hele avond aan tafel te zitten. Het is de tweede opvallende klus voor Van den Berge na haar vertrek bij de nieuwsrubriek PowNews. Afgelopen zomer zat ze ook al een week op de presentatiestoel bij de showrubriek RTL Boulevard.

In de aflevering van woensdag komt Roel van Velzen praten over zijn theatershow The Rush of Life, heeft Jan Mulder zijn maandelijkse ergernissen weer op een rijtje gezet en is er muziek van het Radio Filharmonisch Orkest.

De Wereld Draait Door is om 19.30 uur te zien op Nederland 3.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen