Game of Thrones naar nieuw laagterecord op RTL 4

De Amerikaanse tv-hit Game of Thrones weet de Nederlandse kijker nauwelijks te bekoren. De fantasieserie bereikte zondagavond een nieuw dieptepunt met 335.000 kijkers  op RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Game of Thrones is dit seizoen de belangrijkste nieuwe buitenlandse serie op RTL. Hoewel het vlaggenschip van de zendergroep zelden nieuw importdrama lanceert, kreeg de productie toch een plekje op de latere zondagavond, om tien uur.

De zondagavond van RTL 4 is traditiegetrouw de zwakste avond van de zender, ongeacht of de kijkcijferhit Boer Zoekt Vrouw op de buis is. SBS 6 doet het op deze avond juist bovengemiddeld. Ook tegenover Boer Zoekt Vrouw weet ze te scoren.

Waar RTL 4 op prime time achterbleef met Unit Luchtvaartpolitie (584.000 kijkers) en Undercover Boss (482.000 kijkers), deed SBS 6 het met Wegmisbruikers (873.000 kijkers) en Red Mijn Vakantie (1,3 miljoen kijkers) zeer behoorlijk.

Overigens maakt in het tweede seizoen van Game of Thrones de Nederlandse Carice van Houten haar opwachting in de cast.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen