Bridget Maasland wil film regisseren

Foto: SBSBridget Maasland wil meer doen naast televisie. Ze hoopt ooit een film te regisseren. Dat vertelt ze aan 100% NL. Het is een van de weinige ambities van de SBS 6-ster. “Kijk, het is een droom om nog een keer een film te regisseren. Dat lijkt me heel erg leuk en dat ligt ook in de lijn van mijn werk als tv-producente. Maar ik leef redelijk per dag en dat heb ik eigenlijk altijd al gedaan. Ik vind het moeilijk om vooruit te kijken. Geen idee wat ik over vijf jaar doe en waar ik dan sta“, zegt ze. 

Een concrete datum wanneer ze haar doel bereikt wil hebben, heeft ze dan ook niet. “Mensen denken vaak dat ik een carrièreplanner ben, maar dat is dus helemaal niet zo. Ik ben een harde werker, maar zo ambitieus ben ik niet. Wel heb ik het geluk dat er veel dingen op mijn pad komen die ik leuk vind.”

BN’ers met ambities worden op internet vaak met de grond gelijk gemaakt, maar ook Maasland heeft er last van. Ze leest reacties op internet niet. “Wat heb je nou aan duizenden meningen van mensen die je a) niet kent en b) alleen iets durven te schrijven als ze anoniem zijn en c) niet eens weten hoe ik in elkaar zit?

Met kritiek kan ik veel beter omgaan dan vroeger, zeker als ik er iets aan heb en het van mensen is die ik hoog heb zitten. Maar het moet wel ergens vandaan komen en niet zoiets zijn als: ‘Ik vond je haar niet zo leuk.’

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen