Babette van Veen zoekt man op televisie

Babette van Veen is een van de vijf bekende vrouwen die in het nieuwe Net5-programma Samen Single op zoek gaan naar een man. Dat is woensdag bekendgemaakt in De Telegraaf. De andere vier vrouwen die op mannenjacht gaan zijn actrice Natalie Edwardes, musicalster Daphne Flint, lifestyledeskundige Karlijn Visser en cabaretière Nina de la Croix. “Mensen weten al zoveel van me. Dan kan dit er ook nog wel bij“, zegt de dochter van Herman van Veen

In de serie is niet alleen te volgen hoe de vrouwen op date gaan, maar ook hoe ze daarover praten met elkaar via de webcam. “Het leuke van dit idee is dat we als vriendinnen ook met elkaar praten, over wat we eventueel fout doen tijdens dates. Ik vind het over de webcam met elkaar filosoferen tot nu toe zelfs het leukste.

Van Veen heeft de eerste dates nu achter de rug. “Och, wat vond ik dat moeilijk. Met een goede vriend heb ik voordat ik de eerste opbelde zelfs een rollenspel gedaan om zo’n gesprek te oefenen.”

Ze vindt het een ideale klus. “Voor de kinderen heeft het trouwens alleen maar voordelen. Ik zit op de webcam met de andere meiden vanuit mijn eigen slaapkamer, dus mama werkt lekker thuis. Verder zijn zij er niet zo mee bezig.”

Babette heeft er moeite mee te verwoorden wat voor partner ze zoekt. „Ik vind het in elk geval belangrijk dat ik mijn eigen vrijheid en geluk kan behouden. Het moet ook liefst een man zijn die, net als ik, over zijn vorige relaties heen is.”

Samen Single begint op 18 oktober op Net5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen