Angela Groothuizen kijkt niet meer naar The Voice

Angela Groothuizen kijkt The Voice niet meer, nu ze uit de show is geknikkerd. Dat vertelde de tv-persoonlijkheid zondag in Life 4 You. Groothuizen werd vervangen door Trijntje Oosterhuis. “Ik kijk niet. Ik vind het prima, maar als je gescheiden bent ga je ook niet kijken hoe je man met een leuke, nieuwe vriendin door het park loopt. Mijn gezin heeft er ook geen zin in om te kijken naar een programma als mama er toch niet in zit, dus we kijken meestal een film of iets anders“, zegt ze.

Ze houdt de tussenstand wel bij. “Op vrijdag kijk ik eventjes en dan zie ik dat het goed is. Af en toe kijk ik nog wie de grote talenten heeft binnengehaald, want ik vind het nog steeds echt leuk. Ik ben nog steeds dol op dat programma.

Haar opvolger Oosterhuis doet het volgens Groothuizen prima. “Ik vind dat Trijn het hártstikke goed doet. Dat kan ik vanuit de grond van mijn hart zeggen. Ik kijk ernaar en ik zie dat het goed is. Het is prima.

Tot nu toe is elk seizoen een coach vervangen in The Voice, en volgens Groothuizen zijn er nog voldoende interessante kandidaten. “Misschien Alain Clark of Dinand van Kane. Anouk zou ook een leuke zijn.”

Nu is ze jurylid in Beat the Best. “Het is heel iets anders. Het is een totaal ander programma. Het gaat ook goed met de kijkcijfers. Nog twee miljoen erbij en ik zit weer op schema.”

Waarschijnlijk keert ook X Factor weer terug. “Ik doe zo weer mee en ik denk dat de kans groot is dat als het terug is, ik weer meedoe. Ik heb een contract.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen