Vervolg Zomergasten met Withuis uitgesteld

Het vervolg op de zondag afgebroken aflevering van Zomergasten met Jolande Withuis wordt uitgesteld. Er was plek op zaterdagavond bij Nederland 2, maar de sociologe is nog niet hersteld. Dat heeft eindredacteur Peter van Ingen dinsdag laten weten aan Volkskrant.nl. De VPRO regelde een prominente plek voor de herkansing. “De KRO was bereid om aanstaande zaterdag een film te schrappen, waardoor wij de gelegenheid kregen om de afgebroken aflevering af te maken“, zegt hij. 

De bereidheid om er uit te komen was groot, benadrukt Van Ingen. “De samenwerking met de NPO verliep geweldig. Maar helaas, ik heb vanmorgen met Withuis gebeld en die blijkt er dus nog niet toe in staat. Niets aan te doen. Mevrouw Withuis heeft nog altijd last van migraine en dus kan ook het vervolg helaas niet doorgaan. Heel vervelend, vooral voor haar natuurlijk.”

De VPRO laat de Zomergasten met Withuis ‘nu even rusten’. “Dan zien we het later wel weer.

Zomergasten werd zondag na een uur afgebroken omdat Withuis last kreeg van een migraine-aanval.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen