Tv-medium depressief na RTL 4-show

Medium Robbert van den Broeke ging door een diep dal na de commotie over zijn RTL 4-show Er Is Zoveel Meer, dat gepresenteerd werd door Irene Moors. Dat vertelt hij woensdag in De Telegraaf. Van den Broeke zei in een uitzending dat het beroep van een bepaalde overledene ‘genverbrander’ was, maar bedoelde ‘geneverbrander’. Op een internetsite bleek dezelfde fout te zijn gemaakt en dat betekende het einde van zijn tv-loopbaan. “Ik belandde in een depressie“, zegt hij nu.

Wanneer je dingen voelt of kunt voorspellen, lig je altijd onder vuur, stelt Van den Broeke. “Mijn hele leven is één groot gevecht. Met mezelf en de wereld om mij heen. En dat gaat mij niet in de koude kleren zitten. En nu moet ik weer bewijzen dat ik niet lieg. Sommige gebeurtenissen zijn nog altijd niet te verklaren, maar dat wil niet zeggen dat ze onzin zijn.”

Nu ligt hij onder vuur, omdat wordt beweerd dat hij zelf graancirkels heeft gemaakt, maar dat ontkent hij. “Die cirkels ontstaan via mij. Dat heeft met energieen te maken waar ik voor open sta. Het is een teken uit de andere wereld en daar is niets engs aan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen