Mart Smeets aan de slag voor Sport1

Foto: Sander StoepkerMart Smeets gaat aan de slag voor de sportzender Sport1. Hij zal dit seizoen veelvuldig te horen zijn als commentator bij basketbalduels uit de Euroleague Basketball en de NBA. Dat heeft de zender dinsdag gemeld. Sport1-baas Wil Moerer is trots op het binnenhalen van Smeets, die vanwege zijn leeftijd geen vast contract meer kreeg van de NOS. “Het behoeft geen uitleg dat we bijzonder blij zijn met het feit dat Mart komend seizoen als commentator bij Sport1 te horen is.”

Moerer verwacht de kijker een groot plezier te doen. “Naast dat hij een schat aan ervaring meeneemt weet hij als geen ander zijn liefde voor het basketbal op de kijker over te brengen.”

Zowel de rechten van de NBA als van de Euroleague Basketball liggen voor de komende drie jaar bij Sport1. De zender brengt iedere donderdag, vrijdag en zondag live basketbal op de buis.

Smeets zelf ziet het feit dat hij komend seizoen als basketbalcommentator aan de slag gaat bij Sport1 als ‘weer een nieuwe uitdaging in mijn leven’.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen