Liesbeth Kamerling liep fobie op door GTST

Liesbeth Kamerling, die binnenkort te zien is in de SBS-show Sterren Springen (foto), kreeg psychische problemen door de bekendheid die haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden opleverde. Dat vertelt de actrice in weekblad Story. Kamerling kon er niet mee omgaan. “Door het succes liep ik een soort fobie op. Ik durfde nauwelijks meer de deur uit. Ik dacht dat iedereen mij aankeek. Benauwd werd ik ervan. Ik kon niet omgaan met het succes. Het zette mijn leven op zijn kop.” 

Ineens gaf ze daarom de brei aan GTST. “Mensen verklaarden me voor gek. Zo succesvol en dan alles aan de kant zetten. Maar het interesseert mij niet zo, succes. Natuurlijk vind ik hert leuk als dingen goed gaan en mensen daarvan genieten. Maar het wereldje eromheen, dat is niets voor mij. Mijn broer Antonie had het nog veel erger dan ik. Had hij ergens geen zin in, dan deed hij het niet.

Jaren later voelt Kamerling zich weer goed. “Tegenwoordig kan ik beter omgaan met de aandacht, en trekt zelfs de showbizz weer. Ik heb het gevoel dat het ook komt door het overlijden van Antonie. Ik vroeg me af: wat wil ik nou met mijn leven? En ik ging me weer richten op acteren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen