Jim Bakkum kon Shownieuws niet weigeren

Jim Bakkum heeft geen seconde getwijfeld toen SBS 6 hem vroeg om de nieuwe presentator van de vroege Shownieuws te worden. Dat vertelt de zanger in De Telegraaf. Bakkum, die recent nog inviel bij RTL Boulevard, is er dolgelukkig mee. “In zo’n tv-show kun je je eigen persoonlijkheid laten zien. In het theater speel je iemand. Ik wilde al heel lang mezelf zijn. Dus toen ik inderdaad het voorstel kreeg, juist omdat ze me zo leuk vonden bij Boulevard, heb ik een gat in de lucht gesprongen.”

Een grote verrassing was het niet toen tv-directeur Remco van Westerloo van SBS belde. “Bridget Maasland had het al tegen me gezegd toen ik mijn eerste week bij RTL Boulevard erop had zitten. Wees niet verbaasd als John de Mol of Remco van Westerloo je gaan bellen. Ze willen je hebben bij SBS shownieuws.”

Er zijn van die aanbiedingen waar je geen ’nee’ tegen zegt. Dit is er zo een. En tegenwoordig is het toch niet meer gek als een zanger gaat presenteren. Kijk maar naar Jeroen van der Boom, Jan Smit en Frans Bauer. Ik heb er zin in.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen