Imca Marina stopt met Strictly Come Dancing

Geplaatst op Thu 09 Aug 2012 om 9:45

Imca Marina stopt door een blessure per direct met haar deelname aan Strictly Come Dancing. Ze wordt vervangen door haar vriendin Ria Valk. Dat heeft de AVRO donderdag gemeld. Marina baalt. “Ik vind het verschrikkelijk jammer om te stoppen met dansen maar mijn lijf is mij lief. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn goede vriendin Ria de cha cha cha snel onder de knie krijgt en wens haar en mijn danspartner Sander alle succes. Ik moedig beide graag aan tijdens de liveshows“, zegt ze.

De andere kandidaten zijn Arjan Ederveen,Naomi van AsSabine UitslagDanny FrogerJavier GuzmanStacey Rookhuizen, Sylvana Simons en Mark van Eeuwen

In acht liveshows laten zij samen met hun professionele danspartner de magie van de dans zien. Reinout Oerlemans en Kim-Lian van der Meij hosten de show die vroeger te zien was als Dancing with the Stars op RTL 4.

Strictly Come Dancing begint op 25 augustus.
15 Reacties op “Imca Marina stopt met Strictly Come Dancing”


 1. Anonymous

  Ria Valk!
  Helemaal goed- en misschien wel veel leuker.

 2. Mediaprak

  Kan Marina zo doorschuiven naar ‘Sterren vd Plank’ (SBS). Zelfde producent.

 3. tony

  Kan dat ouwe lijk niet gewoon thuis achter de geraniums gaan zitten, imca marina….pfffff wie zit daar nog op te wachten dan ??

 4. Yasmina

  Tony, jij mocht blij zijn als je zo’n leuk mens was als Imca Marina. Wie zit er nog te wachten op jouw nutteloze leven? Ga lekker zelfmoord plegen. Niemand zal er om rouwen, loser.

 5. sjeane

  Wat wordt dit een dramatisch slecht programma. Je zou toch denken dat ze nu een keer voor goede namen zouden willen gaan maar de groep is erger dan al programma’s hiervoor.

 6. inge

  Ik denk dat sterren springen juist draait om die hilarische C-artiesten

 7. Kees

  Mee eens Inge! Die gasten zijn nog veel erger!

 8. Angelo S

  Zo jammer een ouwe lullen prgogramma met mooie Naomi van As.
  Laat ze eerst maar goud pakken en dan wegens overbelasting gewoon afzeggen.

 9. Mediaman

  Wauw als je die namen leest zijn het toch alleen B en halve C sterren die meedoen. Had toch minimaal twee grote namen verwacht

 10. Simon

  Ria Valk is wel een leuke kanditate lijkt mij.

 11. Banaan

  Rode neus erop en ze kan zo meedoen met de reünie van Bassie & Adriaan.

 12. Charmaine

  mijn kijkcijfervoorspelling is verandrt, wat eerst 300.000 was is nu verandert anar een kleine 1.000.000 kijkers

 13. Esther

  Dit is een onwijs leuke cast! Zijn tenminste mensen met karakter! Dit kan echt wel eens een grote hit worden. Het volk vindt dit leuk. Hier op de forum niet, maar dat is nooit zo. Altijd zeiken. Enige waar ze hier goed in zijn.

 14. Luuck

  @ tony
  Ik! :-) En velen met mij.

 15. Annastisia von Beaverhouse

  Nou dat is dan weer mooie meegenomen.!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.