Geert Wilders in verkiezingstaxi Hart van Nederland

Foto: EenVandaagGeert Wilders is maandag de eerste lijsttrekker die in de verkiezingstaxi van Hart van Nederland stapt. Onderweg naar twee gezinnen in het land, wordt hij aan de tand gevoeld door journaliste Floor van der Vlist. Dat heeft SBS 6 bekendgemaakt. SBS is blij met Wilders. “Wilders werkt zelden mee aan interviews, daarom is het heel bijzonder dat hij zijn medewerking verleent aan het ‘achterbankgesprek’ en op de bank van twee gezinnen uit Heemskerk plaatsneemt“, aldus SBS.

In de verkiezingsrubriek van Hart worden steeds twee gezinnen uit Heemskerk bezocht, omdat de verkiezingsuitslag van deze plaats in 2010 vrijwel identiek was aan de landelijke uitslag. De politici praten met de gezinnen over actuele thema’s.

Naast Wilders, zijn ook Jolande Sap, Emile Roemer, Hero Brinkman, Arie Slob, Mark Rutte, Sybrand van Haersma Buma, Diederik Samsom, Marianne Thieme en Alexander Pechtold op de uitnodiging in gegaan.

De gesprekken in de verkiezingstaxi worden vanaf maandag iedere werkdag om 19.00 uur uitgezonden in de vroege editie van Hart.

In de late editie om 22.30 uur zien de kijkers hoe het de lijsttrekkers afging tijdens de huisbezoeken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen