Frits Bom beschuldigt NOS van misleiding

De NOS misleidt kijkers door te stellen dat iedereen de Olympische Spelen ook via haar online kanalen kan volgen. Dat stelt Frits Bom in een column. Bom baalt ervan. “Talrijk zijn de spotjes van de NOS om de kijker wijs te maken dat hij eenvoudig via internet (…) op de hoogte kan blijven. Geloof het maar niet. Duizenden vakantiegangers die dit jaar met hun iPhone of iPad op vakantie naar het buitenland uitweken in het gevoel niets van de spelen behoeven te missen komen bedrogen uit.” 

De sportbeelden zijn voor buitenlandse bezoekers van NOS-kanalen niet te zien. “En daar zit je dan met je dure apparatuur die het allemaal zou kunnen ontvangen, zoals je was wijs gemaakt, want in geen enkele NOS-commercial was voordien een voorbehoud gemaakt.”

En nog steeds verwijst men dag in dag uit naar dat heerlijke internet waarop men alom aanwezig is om de Nederlandse klant als Staatsomroep voor zich te winnen. Alles, echt bijkans alles, dat de NOS aan publieksvoorlichting onderneemt lijkt te zijn gebaseerd op misleiding.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen