Euvgenia Parakhina in jury Strictly Come Dancing

Euvgenia Parakhina zit in de jury van Strictly Come Dancing. Ze zit achter de jurytafel met Dario Gargiulo en Ruud Vermeij, twee andere dansiconen. Dat heeft de AVRO gemeld. Parakhina zat vroeger ook al in het dansprogramma, toen het nog te zien was als Dancing with the Stars op RTL 4. Ze kijkt er naar uit om opnieuw dansende BN’ers te beoordelen. “Alle kandidaten hebben ‘star quality’ om te swingen op de dansvloer. Ik krijg nu al een lach op mijn gezicht“, zo vertelt ze. 

De andere juryleden zijn net zo enthousiast. “Het enthousiasme van de kandidaten is nu al zo aanstekelijk, dat je zelf meteen de dansvloer op wil rennen om mee te doen. Ik ben ongelooflijk trots dat ik onderdeel mag zijn van zo’n spektakel“, zegt Gargiulo.

Vermeij: “De kunst van dans is vooral om plezier te hebben en dat gevoel over te brengen op anderen, de AVRO gaat dit nu delen met haar kijkers en als jurylid hoop ik natuurlijk dat de energie er van af spat.”

Arjan EderveenNaomi van AsRia ValkSabine UitslagDanny FrogerJavier GuzmanStacey RookhuizenSylvana Simons en Mark van Eeuwen zijn de bekende kandidaten van Strictly Come Dancing.

De eerste aflevering is op 25 augustus.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen