RTL geïnteresseerd in muziekshow Esther Duller

Foto: Roland ReindersRTL 4-presentatrice Esther Duller heeft naar eigen zeggen de interesse van haar werkgever gewekt met een programma dat zij heeft bedacht. Dat vertelt ze in weekblad Story. Het gaat om een muziekshow. “Ik heb bij RTL een nieuw programma-idee over muziek neergelegd. Het is niet de zoveelste talentenjacht of zo. Daar zijn er al te veel van. In mijn programma staat echte muziek centraal. RTL heeft er oren naar. Meer kan ik er nog niet over zeggen“, is het enige wat ze kwijt wil.

Hoe dan ook keert Duller terug op televisie. “Ik hoorde zojuist dat Van Kavel Tot Kasteel doorgaat. Mooi!

Zelf is Duller ook op zoek naar een kasteel voor haar gezin en dat van haar vriend. “Ik wil dolgraag een samengesteld gezin. Maar dan moeten we dus een groter huis kopen. Dat kunnen we pas doen nadat onze huidige woningen zijn verkocht. En daar is de markt nu niet naar.

Wie de vriend van Duller is, is al zeven jaar geheim. “Ik praat nooit over hem omdat hij liever een beetje op de achtergrond blijft. Op feestjes zie je ons ook nooit samen. Maar ik ben dus al zes jaar heel gelukkig met hem. Maar hij is niet zo gecharmeerd van het tv-wereldje en de publiciteit die daarmee samenhangt.

“Hij vindt mijn werk erg leuk. Dat wel”, besluit Duller.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen