Rick Nieman werkt aan verkiezingstalkshow

Geplaatst op do 19 jul 2012 om 16:03

Rick Nieman werkt voor RTL 4 aan een late night-talkshow over de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. Dat heeft de nieuwslezer onthuld op 3FM. RTL 4 volgt daarmee Nederland 1, dat vanaf 3 september met de talkshow 1 Voor De Verkiezingen komt. “We gaan, als het een beetje mee zit, rond de verkiezingen iets doen als dit. Dat hebben we twee jaar geleden ook gedaan, maar nu wordt het groter. Het zijn heel leuke dingen om erbij te doen“, zo laat de 46-jarige Nieman weten.

Vanaf volgende week is Nieman ook al met de late night-talkshow De Spelen over de Olympische Spelen te zien. “Ik ben nog steeds verslingerd aan het nieuws, maar om programma’s als Kwestie van Kiezen of over de verkiezingen erbij te doen, is fantastisch.”

1 Voor De Verkiezingen zal afwisselend gepresenteerd worden door de duo’s Andries Knevel en Tijs van den Brink en Jeroen Pauw en Paul Witteman.
11 Reacties op “Rick Nieman werkt aan verkiezingstalkshow”


 1. Syllie

  En dan allemaal aan de kroonluchter hangen! Dat trekt vast net zoveel kijkers als je Olympische show op de bar. :roll:

 2. Tim

  Wat Kiest Nederland was er toch sowieso eerder dan ‘1 Voor De Verkiezingen’, het was er immers vorige verkiezingen (2010) al! (zie mijn link)

 3. David(2)

  Ben benieuwd hoe zit het dit keer gaan aanpakken. Want als je de cijfers erbij pakt, zie je dat Wat Kiest Nederland nou niet bepaald een succes was vorige keer. Uit mn hoofd zo rond de 400.000-500.000 kijkers. Prima voor een paar weken, maar dat kan niet de basis zijn voor een dagelijkse talkshow het hele jaar door.

 4. Anoniem

  vanaf maandag 27 augustus elke dag 22.30: Wat kiest NL? volgens vernieuwde schema’s.. alleen jammer dat ze van maandag 13 aug t/m zondag 26 aug het tijdslot 22.30 vullen met herhalingen… Zet dan bv “Wat vindt NL”met Jack Spijkerman er neer…

 5. Anoniem

  wil de RTL kijker wel lastig gevallen worden met politiek, denk het niet!
  ze willen lachen gieren brullen met Linda

 6. BoH

  Niks an, deze kerel.

 7. Mo

  Decor audities the voice: https://p.twimg.com/AxqYBbaCIAAs0AF.jpg

 8. stefan

  Werkt aan? Zeker tafel, spotlight, publiek, aftellende minuut spreektijd…

  Misschien leuker als Peter van der Vorst een kijkje neemt in het prive leven van de partijleiders. Willen ze (moeten) ze wel want ze willen aandacht. Bij ze thuis op bezoek, bij de vereniging waar ze lid van zijn (voetbal, fitness, muziek…), wat kijken ze op tv, hobbies.

 9. BRAAK

  Kleurloos figuur met het voorkomen van een belastingambtenaar.

 10. Anne

  Ik vind Rick Nieman geschikter voor dit programma dan Wilfred Genee. Rick Nieman is serieuzer. Bij Wilfred is het eerder van “ouwe jongens krentenbrood” Laat Wilfred zich maar bezig houden met het voetbal.

 11. fsijtsma

  wat een ramp deze eerste uitzending uit londen, iedereen
  kletst maar door, veel achtergrondgeluiden en geen goede
  tafelheer, weg met rick nieman!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.