Peter van der Vorst wil jaren door met RTL Boulevard

Peter van der Vorst hoopt dat hij nog heel lang bij RTL Boulevard kan blijven werken. Dat vertelt de royaltydeskundige in Televizier. Van der Vorst geniet intens van de veel bekeken showrubriek. “Ik zou het heel jammer vinden als we zouden stoppen. Het is zo gezellig. Ik ken Albert al twintig jaar. We zijn geen dikke vrienden, maar we hebben het wel leuk. Ik mag lekker mijn mening geven, we maken mensen aan het lachen en we doen ertoe. Meer heb ik niet nodig“, zo laat hij weten. 

Toch is het volgens de presentator geen makkelijke baan. “Je moet per uitzending over vier of vijf onderwerpen een verhaal houden. Sommige mensen vinden Boulevard een roddelprogramma, maar alles wat we vertellen, moet kloppen. We bellen dus feiten na. Dat kost veel tijd. En dan moet je je verhaal ook nog binnen de minuut vertellen.”

Hij wordt steeds beter. “In het begin wilde ik te veel kwijt; de truc is om twee of drie punten eruit te pakken. Je moet niet volledig willen zijn. Ik heb trouwens wel het idee dat ik vroeger langer de tijd kreeg. Het programma is sneller geworden en er zitten meer onderwerpen in.”

RTL Boulevard is elke werkdag te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen