John de Mol vindt Anouk naar Songfestival topidee

Nationaal Songfestival-producent John de Mol vindt het een topidee om Anouk naar het Eurovisie Songfestival te sturen. Dat heeft de zangeres laten weten aan Shownieuws. De TROS houdt echter vast aan het Nationaal Songfestival, maar daar wil Anouk niet aan meedoen. “Ik heb hierover contact gehad met John de Mol die dit een te gek idee vond en hij heeft op zijn beurt gesproken met de TROS. Die gaven aan dat ze dit niet zagen zitten en wil vasthouden aan het bestaande format.”

Anouk heeft geen zin om zich eerst te moeten plaatsen voor het Eurovisie. “Ik doe graag mee aan het Songfestival maar ik ga niet meedoen aan een soort talentenjacht of voorrondes. Niet om arrogant te doen, maar ik vind dat ik na 17 jaar wel genoeg bewezen heb wat betreft mijn kwaliteiten als zangeres en songwriter.

Als ik niet mee hoef te doen aan een nationale contents, dan ben ik nog steeds beschikbaar. En zo niet, dan niet. Het leek mij gewoon heel leuk om zoiets een keer mee te maken.”

TROS-baas Pieter Kuipers vindt dat De Mol zijn mening mag hebben, maar zich er verder buiten moet houden. “John de Mol bepaalt niet hoe het Nationaal Songfestival wordt gedaan, dat bepaalt de TROS.”

Kuipers hoopt vooral hoge kijkcijfers te behalen met zes voorrondes en een finale van het Nationaal Songfestival. “Dat speelt zeker weten mee, maar het competitie-element en het element dat het publiek mag meestemmen, vinden wij ook heel belangrijk.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen