Geert Wilders in Koefnoens Sterren op het Doek

Foto: Roy BeuskerHet tv-programma Koefnoen komt in het nieuwe seizoen met een persiflage op Sterren op het Doek. Hierin kruipt Raymonde de Kuyper in de huid van gastvrouw Hanneke Groenteman, en Paul Groot in die van haar gast Geert Wilders. Dat heeft de AVRO donderdag gemeld. De elfde serie van Koefnoen begint op 18 augustus. “Met de komende parlementsverkiezingen in zicht kan de uitzendperiode voor makers Owen Schumacher en Paul Groot niet gunstiger uitpakken.

De Nederlandse politiek wordt volgens de AVRO ‘hilarisch in z’n hemd gezet. “Schumacher en Groot hopen alleen dat de lijsttrekkers zich in de verkiezingscampagne niet zó onsterfelijk belachelijk maken dat alle satire overbodig wordt.”

Na tien seizoenen bouwt Koefnoen voort op succesvolle elementen. “Al was de presentatie van het programma natuurlijk aan een drastische update toe. In navolging van de restyling van het NOS-journaal anchoren Groot en Schumacher al wandelend, swipend, scrollend en pinchend hun bekende imitaties en parodieën voor het grootste scherm dat in West Europa beschikbaar was.”

Koefnoen is vanaf 18 augustus iedere zaterdag om 21.45 uur te zien bij de AVRO op Nederland 1.

 

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen