Emile Roemer opnieuw naar Wilfred Genee

Geplaatst op di 17 jul 2012 om 11:44

Wilfred Genee krijgt voor de tweede keer deze zomer Emile Roemer op visite op televisie. Waar hij vorige maand al in VI Oranje zat, schuift hij donderdag aan in Tour du Jour. Dat heeft RTL 4 dinsdag gemeld. In VI Oranje stonden meerdere politici op de gastenlijst, waaronder ook Diederik Samson en Sybrand Buma. SP-leider Roemer is de eerste politicus die zijn gezicht laat zien in de wielertalkshow Tour du Jour. De andere gast in zijn aflevering is Daniëlle Oerlemans.

Ook voor de komende week heeft Tour du Jour weer veel bekende gasten weten te strikken. Zo zit woensdag Dennis van der Geest aan tafel, is zaterdag Peter Heerschop aanwezig en komt zondag Frits Barend op visite.

Tour du Jour is dagelijks om 22.30 uur te zien op RTL 4.
20 Reacties op “Emile Roemer opnieuw naar Wilfred Genee”


 1. Peter

  Och nee, ze hebben geen andere gast voor het programma kunnen strikken dan die vreselijke Dennis van der Geest maar weer.
  Wel leuk dat Emiletje weer langs komt.

 2. dj

  er zijn ook mensen die Emiel vreselijk vinden Peter

 3. Jeck

  Ja Frits Barend, die heeft van alles verstand, heel veel verstand.
  Kan die man niet weg, raken we daar nooit vanaf.
  Die duikt overal op.
  Net als TdJ gast Erik Hulsebosch die nu weer de 4 daagse mag opleuken.
  Maar met dit lijstje gasten zal ik zeker kiezen voor Mart Smeets.
  op naar de 32-15! (dit voor de dagelijkse scorebord bediener)

 4. Peter

  @dj: in iedergeval beter dan die rechtse snotneus van een Dennis van der Geest.

 5. Anoniem

  Frits Barend had nou van mij niet gehoeven.
  Die aflevering sla ik maar over.

 6. Praatjesmakers.

  Hij doet werkelijk ook van alles om maar in de belangstelling te staan he.

  Rare vent, ik zal beslist …NOOIT OP DE SP STEMMEN…

 7. Ome Frans

  Laten we eerlijk zijn: Tour du Jour is geen hit. De Avondetappe wel.

 8. Peter

  De Avondetappe was slaapverwekkend gisterenavond. Kom je net uit de snelheid van Tour du Jour, wordt je in slaap gesust door Mart en zijn show. Maar goed, de Avondetappe blijft een instituut wat nooit mag verdwijnen met Mart als presentator.

 9. BRAAK

  Politici zoeken op alle mogelijke manieren publiciteit, ze zijn zlfs in staat hun politieke doelstellingen te verloochenen. Deze meneer met het uiterlijk van een veehandelaar of autoverkoper uit Otterlo is daar het voorbeeld van. Mijn stem krijgt deze SP-wolf in VVDschaapskleding niet.

 10. BRAAK

  Oeps: zelfs

 11. Jos

  Emiel?
  Dat betekent donderdag dus naar Mart Smeets kijken.

 12. Jos

  Maar dat was ik eigenlijk sowieso van plan, want Tour du Jour is niet te pruimen

 13. Anoniem

  Ik was van plan weer SP te gaan stemmen maar als de partijleider in allerlei van dit soort programma’s gaat verschijnen hoeft het van mij niet meer.
  Er zijn grenzen hoor, politici.

 14. Martin

  Maandag 16 juli 2012
  Tour du Jour (aflevering 15): 477.000 kijkers.
  Laagste kijkcijfers in 15 afleveringen voor Tour du Jour.
  Kijkers haken massaal af wanneer Genee & genodigden zoals Derksen keer op keer het Rabobank-wielerteam de grond proberen in te trappen! Kritiek is wel op zijn plaats, maar om nou elke aflevering ze totaal belachelijk te maken is zeer misselijkmakend vind ik. Zelfs nadat L.L. Sanchez de 14e etappe op zondag gewonnen had, was de eerste reactie van Genee: Sanchez wint voor de Rabobankploeg! De enigste buitenlander die er nog bij is moet het weer doen!
  Maar goed, de kijkcijfers spreken voor zich, dus ik laat het hier maar bij…

 15. PRO

  RTL zal altijd met een tegenhanger komen ,als ze merken dat een programma op een andere zender ,veel kijkers afsnoept , maar uiteindelijk kwaliteit wint altijd, je kunt de kijker geen nepworst voorhangen,

 16. jimmyjames

  Held!
  Niet meer woorden aan vuil maken dan nodig.
  Strak in pak en immer goed geluimd, zo kunnen wij de toekomst aan. Ditmaal eens geen laag bij de vloerse steken onder water.
  Geen lage praatjes, maar het is zoals het is. Zonder de determinatie van politici als deze landt de staat die Nederland heet als laatste van de Mohikanen.
  Dat zou zelfs de Holland hater niet willen in zijn wezen.

  heb gezegd

 17. Jaap Aap

  Dat zijn anders nog heel wat woorden na de opmerking ‘niet meer woorden aan vuil maken dan nodig.’

 18. Jaap Aap

  Als moet ik zeggen dat het echt gezwam in de ruimte is wat je daar doet. Totaal onbegrijpelijk geleuter. Wat wil je nu eigenlijk zeggen? :?

 19. Jeck

  @Jaap Aap
  Dat is nu precies wat JJ bedoelde te zeggen.
  Dus ,haal een politicus in je programma en je krijgy iemand in een mooi pak die een verhaal afsteekt waar je totaal niets van begrijpt.mits je volledig op de hoogte bent van het Binnenhofse, of je krijgt een vlot geklede jaren negentig figuur die de lolbroek wil uithangen maar totaal afgaat en Gijp constateert dat je geen politieke figuren in het programma moet hale.
  Waarom Genee dus deze fout maakt ontgaat mij.
  Wellicht omdat Roemertje straks Minister President wordt en Genee hem dan ook in zijn late-night programma wil hebben?

 20. BRAAK

  Hoe kan een voorzitter van een linkse politieke partij er uitzien als een Brabantse Varkenshouder uit een slechte serie geregiseerd door Johnny Botox. Met in de hoofdrol Emile Roemer en Lina de Mol. Leco Zadelpijn zorgt voor de make-up en de serie bestaat uit 300 afleveringen. Talpa zal de serie verkopen naar landen als Zazakstan en Peru. En Emiel, ach die Emiel…..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.